BLOG

 

Castellers op het Noordereiland

07 May 2017, Posted by Roel Bosch in Art, Life

De Castellers van Villafranca waren een weekend in Rotterdam. Op zaterdag 6 mei bouwden zij menselijke torens tot acht menselijke lagen hoog voor de Erasmusbrug op het Prinsenhoofd op het Noordereiland.

Het fundament van de torens, op z’n Catalaans de Castells, is vertrouwen in de kracht van samenwerken. Een grote brede basis is nodig om de toren te stutten.

De Castellers waren ondergebracht bij de Noordereilanders en toonden ook daar met gemak hun kunsten zoals op de Panta Rhei in de Koningshaven.

Castellers Rotterdam is georganiseerd door Tante Nino, een kleine culturele ontmoetingsplaats op het Noordereiland in Rotterdam en een internationaal venster op de wereld. Tante Nino is een verbinder van alle lagen, culturen en leeftijden: samenleven moet je met elkaar vormgeven. Gastvrijheid en een open houding naar de wereld zijn Tante Nino’s handelsmerk.

Castellersrotterdam

Castellers de Villafranca

Post a comment